31 Οκτ 2013

Τζίρο 5 εκατομμυρίων ευρώ είχε κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού από Αθήνα - Πειραιά και αλλες περιοχές τις Ελλάδας που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα παράνομου στοιχηματισμού εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ στην Χαλκιδική.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 35 άτομα ενώ εκκρεμούν ακόμη 29 εντάλματα σύλληψης.
Ο μηνιαίος τζίρος του κυκλώματος υπολογίζεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Η έρευνα έγινε από πολυάριθμη ομάδα αστυνομικών που «έστησαν» μηχανισμό παρακολούθησης των εμπλεκομένων και τα ευρήματά τους οδήγησαν στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης από τον Εισαγγελέα Χαλκιδικής.
Οι συλληφθέντες και μερικοί εξ’ αυτών που αναζητούνται είναι ιδιοκτήτες ίντερνετ καφέ στην Αθήνα, τον  Πειραιά, την Πάτρα, την Κοζάνη, την Δράμα, την Θεσσαλονίκη, την Ζάκυνθο, την Πάρο, τα Τρίκαλα και άλλες πόλεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμπλέκονται και εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού, μια εκ των οποίων βρίσκεται σε λίστα με 24 νόμιμες που έχουν λάβει προσωρινή άδεια από το κράτος.
Την Πέμπτη οι συλληφθέντες θα μεταβούν στον ανακριτή για να απολογηθούν με την κατηγορία της σύστασης παράνομου κυκλώματος στοιχηματισμού.

paraskhnio.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ