31 Οκτ 2013

Χωρίς κόσμο οι Λαίκές Συνελεύσεις που διοργανώνει ο Δήμος στο Κερατσίνι!!!

Με απογοήτευση μαθαίνουμε για την πολύ μικρή συμμετοχή του κόσμου στις λαϊκές συνελεύσεις τις οποίες πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής, οι οποίες έχουν ως σκοπό τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής καθώς και να ακουστούν τα παράπονα των πολιτών.


Η πρωτοβουλία αυτή σαν ιδέα είναι καλή, όμως όπως αναφέραμε η συμμετοχή του κόσμου είναι από πολύ μικρή έως μηδενική. Εύλογα μας δημιουργούνται κάποια ερωτήματα για το ποιος ευθύνεται, που μια τέτοια πρωτοβουλία δεν έχει την αντίστοιχη ανταπόκριση από τον κόσμο?

Δύο είναι τα ενδεχόμενα τα οποία είναι πιθανόν να συμβαίνουν, είτε ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην Δημοτική Αρχή και δεν τον ενδιαφέρουν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, αφού, είναι πλέον πεπεισμένος πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, αυτούς τους λίγους μήνες που έμειναν μέχρι τις εκλογές.

Είτε λόγω έλλειψης οργάνωσης δεν γίνεται σωστή ενημέρωση και προώθηση των λαϊκών συνελεύσεων, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην γνωρίζει πότε και που λαμβάνουν χώρα.
Άποψη μας είναι ότι οι λαϊκές συνελεύσεις είναι μια καλή ιδέα, η οποία είτε θα πρέπει να προωθηθεί καλύτερα από την Δημοτική Αρχή, είτε δυστυχώς θα πρέπει να σταματήσει, αφού όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει ο καθένας, το να πραγματοποιούνται και να μην είναι κανείς να τις παρακολουθεί ούτε καν οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτική σύμβουλοι του συνδυασμού του Δημάρχου, (εκτώς από ελάχιστες εξαιρέσεις) δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ