31 Οκτ 2013

Γιάννης Τοπτίδης: Το καμάρι της Δραπετσώνας ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ

Μια μεγάλη διάκριση στο τραμπολίνο έφερε ο αθλητής Γιάννης Τοπτίδης στη πόλη μας. Στο Διεθνές meeting τραμπολίνο που διεξήχθη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κέρδισε την Πρώτη θέση και μία Τρίτη, στην κατηγορία ανδρών, παραλαμβάνοντας το Βραβείο του από τον Πύρρο Δήμα.

Ο αθλητής του τραμπολίνο, μέλος του ΔΑΣ Δραπετσώνας, κατάφερε μετά από πολύ σκληρή δουλειά με τον προπονητή του Γιεριμιάν Αρθρούρο, να αναδειχθεί τρεις συνεχόμενες φορές , πρωταθλητής Ελλάδας και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα της χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο που θα διεξαχθεί στη Σόφια Βουλγαρίας από τις 7 έως 10 Νοεμβρίου.
Μαζί με τον Γιάννη Τοπτίδη, συμμετείχαν και πήραν διακρίσεις στο Διεθνές meeting τραμπολίνο και οι αθλητές:
Καραπιπέρης Νικόλαος, ο οποίος κατέλαβε την Πρώτη και Τρίτη θέση κατηγορίας παίδων και ο Ντερεμπασιάν Αρσέν, ο οποίος κατέλαβε την Πρώτη θέση στο τραμπολίνο και τη Δεύτερη θέση σ' αυτήν την μεγάλη διοργάνωση.
Ο πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Τοπτίδης μαζί με τον προπονητή του και την έφορο του ΔΑΣ κ. Ρένα Χαρουπά, πριν αναχωρήσουν για την Σόφια επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λουκά Τζανή, ο οποίος συνεχάρη όλους για την μεγάλη πρωτιά και ευχαρίστησε τον Δραπετσωνίτη πρωταθλητή.




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Με το "ευχαριστω" του Δημαρχου εδωσε και κανενα ευρουλάκι??? Ολα αυτα κοστιζουν και πρεπει ο Δήμος να βοηθάει

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ