28 Νοε 2013

1ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, αύριο η συνέντευξη τύπου.



Παρασκευή 29/11/2013 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου, οδός Ελ. Βενιζέλου 200 στο Κερατσίνι

1ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας


Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας  πρωτοπορώντας, διοργανώνει τον 1ο Λαϊκό Ανώμαλο  Αγώνα Δρόμου και παράλληλο δρόμο περιπάτου στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013.
Σας καλούμε σε μια συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Κερατσινίου κ. Λουκά Τζανή με σκοπό την ενημέρωσή σας για το εγχείρημα αυτό του Δήμου μας, που στοχεύει να ευαισθητοποιήσει  και να κινητοποιήσει τους συνδημότες και γενικότερα τους συμπολίτες μας, αθλητές και μη, όλων των ηλικιών, γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα, μέσω του αθλητισμού.
Πρόκειται για ένα εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από την Δημοτική Αρχή  και  δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές  αλλά και σε πλήθος κατοίκων της πόλης μας, να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και να στραφούν σε άλλα πεδία δράσης που προάγουν την υγεία.
Ο αθλητισμός σε προσωπικό και μαζικό επίπεδο, προσφέρει, όχι μόνο στα μέλη του αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης που δραστηριοποιείται, τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.
Σας περιμένουμε την Παρασκευή 29/11/2013 στις 12μ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου, οδός Ελ. Βενιζέλου 200 στο Κερατσίνι.
     


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ