14 Νοε 2013

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη στα 55

Ευνοϊκές διατάξεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας δίνουν ευκαιρία για
συνταξιοδότηση 12 χρόνια πριν από το όριο του 67ου έτους της ηλικίας. Δυνατότητες υπάρχουν και για εργαζομένους που θεμελίωσαν δικαίωμα το 2011-2012.
Δικαίωμα για «έξοδο» σε σύνταξη σε ηλικία 55 ετών έχουν χιλιάδες ασφαλισμένοι που πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα. Μια σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων σε δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες και ΙΚΑ καθιστούν εφικτή τη συνταξιοδότηση δώδεκα έτη νωρίτερα από το γενικό όριο ηλικίας των 67 ετών.
Τυχεροί είναι κυρίως οι ασφαλισμένοι που πρόλαβαν να «κλειδώσουν» το συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι το τέλος του 2010. Ευνοϊκές ρυθμίσεις συνταξιοδότησης ισχύουν και για ένα μεγάλο τμήμα ασφαλισμένων που θεμελίωσε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις τη διετία 2011-2012.
Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους - Συντάξεις»
 http://www.imerisia.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ