30 Νοε 2013

Παραχωρείται στο Δήμο και το στρατόπεδο Σακελλίωνα

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα είχε στο επίκεντρο της την παραχώρηση στο Δήμο Πειραιά του στρατοπέδου Σακελλίωνα.
Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος, η παραχώρησή του-κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Αβραμόπουλος- θα αποτελέσει για την περιοχή των Καμινίων αλλά και για τον ευρύτερο Πειραιά, έργο πνοής και αναβάθμισης της περιοχής, καθώς θα αξιοποιηθεί για δημιουργία πρασίνου, αθλητικών δράσεων αλλά και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Ο Δήμαρχος Πειραιά ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο για την απόφασή του να παραχωρηθεί το στρατόπεδο στους πολίτες του Πειραιά και συμφωνήθηκε άμεσα να επισκεφθούν τον χώρο.

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ