29 Νοε 2013

Ποιος βουλευτής επιτέθηκε στον Μητροπολίτη Σεραφείμ για τον αφορισμό!


Η δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ περί αφορισμού βουλευτών έχει προκαλέσει σάλο και μοιραία έγιναν γνωστές οι πρώτες αντιδράσεις βουλευτών.


Θέση πήρε ο υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Θρησκεύματα, Γιάννης Αμανατίδης ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας τα εξής:

"Για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης Πειραιώς λησμονεί τον ρόλο του ως ποιμένα και συμπεριφέρεται ως "δεσπότης".
Οι απειλές του για αφορισμό όσων βουλευτών ψηφίσουν υπέρ της επέκτασης δράσης του συμφώνου συμβίωσης -μιας πράξης της Πολιτείας που δεν εμπλέκει καμία θρησκεία αλλά υπερασπίζεται δεδομένα ανθρώπινα δικαιώματα- θυμίζουν τη δράση της Ιεράς Εξέτασης.
Ο Χριστός και οι Απόστολοί του καταδίκασαν πρώτιστα την υποκρισία και την πλεονεξία.
Ας αφορίσει λοιπόν ο Μητροπολίτης αρχικά τους υποκριτές και πλεονέκτες της επαρχίας του και έπειτα ας επεκταθεί σε άλλες κατηγορίες".


http://reportaznet.blogspot.gr/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ