29 Νοε 2013

Συνεχίζεται το πρόγραμμα του Ιωνικού σε σχολεία

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα του Ιωνικού με επισκέψεις ποδοσφαιριστών της ομάδας στα σχολεία της Νίκαιας γεγονός που αποτελεί πρωτοβουλία της Διοικούσας
Επιτροπής για ενημέρωση, ψυχαγωγία, και παροχή κινήτρων στους μαθητές ώστε να έλθουν κοντά στην ομάδα ως μια υγιή διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ιωνικού που αποτελούσαν οι Χαράλαμπος Σταμπούλογλου, Τίμος Κουλακάρης και Άγγελος Δημητρίου συνοδευόμενοι από το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Τούλα Μόσχου επισκέφθηκαν το 2ο και το 11ο Γυμνάσιο Νίκαιας και ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες για την δυνατότητα που τους παρέχεται να παρακολουθούν ελεύθερα τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Ιωνικού από την θύρα 4 κάνοντας χρήση της   ταυτότητας  φιλάθλου - μαθητή που εκδίδει, μετά απο αίτηση τους,  ο ΑΟ Ιωνικός σε συνεργασία  με τις διευθύνσεις των σχολείων τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού μοίρασαν στους μαθητές αφίσες της ομάδας με τις υπογραφές τους. 
http://pireas2day.gr

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ