29 Νοε 2013

Tροχαίο στο κέντρο του Πειραιά (φωτογραφίες)

Τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά.
Γύρω στις 10.00 π.μ., οδηγός Ι.Χ. παραβίασε τη σήμανση επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου θέλοντας να εισέλθει στο ρεύμα της Ηρώων Πολυτεχνείου με αποτέλεσμα να παρασύρει μηχανάκι που διέσχιζε εκείνη την ώρα τη λεωφόρο.

Ο οδηγός της μηχανής, που ήταν εν ώρα εργασίας καθώς επρόκειτο για "delivery", έπεσε στην άσφαλτο λόγω της σύγκρουσης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Στο σημείο αμέσως έφτασε η Τροχαία Πειραιά ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Σημειώνουμε πως το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κατέφθασε στο σημείο του ατυχήματος 50 λεπτά μετά!

Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για περαιτέρω εξετάσεις. Ο ίδιος έχει κάποια τραύματα στα πόδια του ωστόσο όχι σοβαρά και σύμφωνα με τους αστυνομικούς έχει υποστεί ισχυρό σοκ.

Με αφορμή την αναφορά στην 50λεπτη καθυστέρηση του ασθενοφόρου, το ΕΚΑΒ έστειλε απάντηση η οποία και δημοσιεύεται αυτούσια:

"Ε.Κ.Α.Β.: Διευκρινήσεις σχετικά με το δημοσίευμα για την 50λεπτη καθυστέρηση άφιξης του ασθενοφόρου σε ατύχημα στον Πειραιά.

Κατόπιν της δημοσίευσης σχετικά με το περιστατικό του τροχαίο ατυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά με τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή, και την αναφορά πως το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. χρειάστηκε τουλάχιστον 50 λεπτά για να φθάσει στο σημείο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως η κλήση για το περιστατικό διαβιβάστηκε το πρώτο διαθέσιμο ασθενοφόρο στις 10:18 το οποίο και αφιχθεί στο σημείο του συμβάντος στις 10:42. Ο χρόνος ανταπόκρισης του ασθενοφόρου ήταν 24 λεπτά (και όχι 50) παρόλες τις δυσκολίες κίνησης που συνάντησε στους δρόμους του Πειραιά κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο τραυματίας στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά.

Βάσει της περιγραφής των πραγματικών δεδομένων του περιστατικού, είναι προφανές πως το Ε.Κ.Α.Β. συνεχίζει την απρόσκοπτη τέλεση του κοινωνικού του έργου προς όφελος των πολιτών της χώρας, με τους διασώστες του να είναι πάντα σε επαγρύπνηση προσπαθώντας να διεκπεραιώσουν όλα τα περιστατικά που προκύπτουν (άμεσων και μη), κάνοντας ότι είναι εφικτό για να φτάσουν με τα ασθενοφόρα στα διάφορα συμβάντα.

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας"




Πηγή: piraeuspress.gr

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ