17 Δεκ 2013

Δραπετσώνα: 9μελής οικογένεια ζει χωρίς ρεύμα από το 2009!

Συγκινεί η ιστορία μιας 9μελούς οικογένειας από την Δραπετσώνα, της οικογένειας Παϊτέρη, η οποία ζει χωρίς ρεύμα εδώ και πέντε χρόνια!


Εντωμεταξύ, στην ίδια πολυκατοικία σχεδόν όλοι οι ένοικοι επανασύνδεσαν το ρεύμα παράνομα.
Μάλιστα η τραγικότητα της κατάστασης της εν λόγω οικογένειας δεν σταματά εδώ, καθώς δεν είναι μόνο το κομμένο ρεύμα. Είναι και το νερό που έχει κοπεί και αναγκάζει τα παιδιά να πίνουν και να πλένονται καθημερινά με μπουκάλια.

Αυτούς τους ανθρώπους που έχουν να δουν μεροκάματο να μπαίνει στο σπίτι τους εδώ και δυο χρόνια τους πλησίασαν οι  επιτήδειοι όπως και πολλούς άλλους για να τους επανασυνδέσουν παράνομα το ρεύμα με 50 ευρώ. Χρήματα που δεν φαίνονται πουθενά.

Οι επιτήδειοι με τις παράνομες επανασυνδέσεις ρεύματος όπως μας κατήγγειλαν στήνονται έξω από την ΔΕΗ και διαφημίζουν την... πραμάτεια τους. Στο σημείο που πήγε ο Βαγγέλης Γκούμας  το πρωί.

Στην θέα της κάμερας σταμάτησαν να μιλούν, εκνευρίστηκαν και έδιωξαν την κάμερα του Star.

Η ιστορία της οικογένειας Παϊτέρη δεν είναι η μόνη. Τα ανοιγμένα ρολόγια του ρεύματος όλων σχεδόν των ενοίκων στην ίδια πολυκατοικία που μένουν δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι πιστεύουμε.
 http://www.star.gr
*Να σημειωθεί ότι έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο του Star από ανθρώπους που έχουν ευαισθητοποιηθεί και θέλουν να βοηθήσουν την οικογένεια...
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΛΟΥΚΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αθίγγανοι ζουν χωρίς ρεύμα και νερό.. Ούτε κανονικό σπίτι δεν έχουν.. Μήπως να βάλουμε τους δημάρχους και την πολιτεία να πάρει και σε αυτούς σπίτια με νερό και ρεύμα; Και γιατί να κάνεις εφτά παιδιά όταν δεν μπορείς να τα μεγαλώσεις; Μάλλον δεν φταίει η κρίση για το πρόβλημα τους και στις καλές εποχές πάλι τα ίδια προβλήματα θα είχαν.

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ