17 Δεκ 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα Χριστούγεννα δεν ήρθαν ακόμη στο Κερατσίνι

Τα Χριστούγεννα δεν έχουν έρθει ακόμη στο Κερατσίνι, τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι αποκλειστικές φωτογραφίες

της Piraeus Press από κεντρικά σημεία του δήμου.

Ελάχιστα λαμπιόνια έχουν τοποθετηθεί σε λεωφόρους , δρόμους και πλατείες ωστόσο η πόλη δεν θυμίζει σε τίποτε εορταστική περίοδο.


Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και η κεντρική πλατεία του Κερατσινίου απέναντι από το δημαρχείο βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι.


Ούτε στολίδια ούτε κάποιο έλατο ούτε κάποιο καραβάκι ούτε κάποιος χώρος εορταστικών δραστηριοτήτων για τις μικρότερες ηλικίες, ούτε εκδηλώσεις.


Η εικόνα είναι απογοητευτική τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες και τα παιδιά που επιθυμούν αυτές τις μέρες να ζήσουν την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ίσως περισσότερο από ποτέ.


Το μόνο που ίσως να φέρνει άρωμα Χριστουγέννων στο Κερατσίνι είναι τα στολισμένα καταστήματα.






@ Εμείς δεν ζητάμε από τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας να αγοράσει νέα στολίδια...θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτά που ήδη έχει, όπως κάνουν τόσοι και τόσοι Δήμοι. http://www.piraeuspress.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΔΗΜΑΡΧΑ ΑΚΟΥΣ.

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ