9 Ιαν 2014

Σε ενιαίο χώρο τα τμήματα Πολιτισμού του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Κοινή στέγη απέκτησαν τα τμήματα της διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη τα οποία ήταν διάσπαρτα  για πολλά χρόνια σε διάφορους ενοικιαζόμενους χώρους.  

Πιο συγκεκριμένα στην οδό Αχιλλέως 15 λειτουργούν τα εργαστήρια μουσικής, εικαστικής Παιδικής Τέχνης, ζωγραφικής ενηλίκων, κλασικού χορού-Character, θεωρίας μουσικής και αρμονίας, χαρακτικής, αγιογραφίας, αγγειοπλαστικής- κεραμικής.

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 18.30. Κατά διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της διεύθυνσης Πολιτισμού και όσοι παραβρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς των τμημάτων.


Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Με επιμονή και συνέπεια καταφέραμε να ξενοικιάσουμε τους χώρους που λειτουργούσαν τα τμήματα της διεύθυνσης πολιτισμού και να τα συγκεντρώσουμε στις πρώην σχολές «Ηράκλειτος», μειώνοντας τα έξοδα του Δήμου όσον αφορά  τις ενοικιάσεις χώρων.  Ο Δήμος μας διαθέτει μια αξιόλογη πολιτιστική υποδομή που του επιτρέπει να έχει μια δυναμική πολιτιστική παρουσία. Θεωρούμε αυτή τη δυνατότητα σημαντική γιατί πιστεύουμε στη δημοκρατία της πολιτιστικής διάχυσης και στην εμπέδωση της ισότιμης πρόσβασης στα αγαθά της τέχνης και του πολιτισμού».
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ