26 Φεβ 2014

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας τελέστηκε χθες, από το Δήμο Πειραιά, το ετήσιο μνημόσυνο για τους πνιγέντες και φονευθέντες του Εμπορικού Ναυτικού.
Μετά το πέρας της τελετής, οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στον προβλήτα, απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου ρίφθηκαν στεφάνια στη θάλασσα, στη μνήμη των αδικοχαμένων ναυτικών.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος.
Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν: ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο Βουλευτής Πειραιά κ. Θεόδωρος Δρίτσας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Λίτσα Αγαλοπούλου – Πετράκου. Οι Αντιδήμαρχοι κα Ευαγγελία Σαρρή και κ.κ. Νίκος Αμοργιανός και Ευστάθιος Κωνσταντούζος. Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Παπάς και Ιωάννης Αγγελόπουλος. Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά κ. Γεώργιος Σαρηγιάννης, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Πυραγός κ. Γεώτσιος κ.ά.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ