26 Αυγ 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Έτσι εξαπατούν τον κοσμάκη οι επιτήδειοι των εταιριών, με τις…”τηλε-φονικές κληρώσεις” !

Ένα ακόμα περιστατικό της  ασυδοσίας που επικρατεί με τις εταιρείες που επικοινωνούν για να σου πουν ότι -δήθεν- κέρδισες δωροεπιταγές… από βενζινάδικα, σουπερμάρκετ κλπ, μας κατήγγειλε αναγνώστης του makeleio.gr.
Όταν ο “νικητής” της κλήρωσης παίρνει πίσω για να συνενοηθεί για την παραλαβή του δώρου, πληρώνει ένα σωρό λεφτά για την τηλεφωνική συνομιλία, που μπορεί να διαρκέσει ακόμα και μισή ώρα και…οι μονάδες να “πέφτουν” σαν τρελές.

Σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλε αναγνώστης του makeleio.gr: Υπάλληλος μιας τέτοιας εταιρίας, με πήρε πριν από λίγο από έναν αριθμό 2117909483 και μου είπαν πως κέρδισα 1200 ευρώ σε δώρα. Τη ρώτησα από που και μου είπε από βενζινάδικα σουπερμάρκετ και άλλα έχει δηλωθεί ο αριθμός μου και μπήκε σε κλήρωση. Με παρέπεμψε στον αριθμό 901-9015969 να πάρω τηλέφωνο και να συνεννοηθώ πως θα το παραλάβω. Απλά επειδή δεν τους πίστευα έβαλα τον αριθμό στο google και είδα ότι κάποιος είχε κάνει τον είχαν πάρει και αυτόν και τους πήρε πίσω να μιλήσουν πως θα πάρει το δώρο και ούτε συννενοηθηκαν ούτε δώρο πήρε και του κόστισε 30ευρω για 10 λεπτά…


http://www.makeleio.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ