13 Σεπ 2014

Έλεγχοι και παραβάσεις στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Δύο (02) αγορανομικές παραβάσεις,  βεβαιώθηκαν, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε,  πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, από Επιθεωρητές Αλιείας του Γραφείου Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Κερατσινίου. 
Ειδικότερα, μια (01) αγορανομική παράβαση βεβαιώθηκε σε έμπορο νωπών αλιευμάτων, διότι είχε προβεί στην εμπορία τριάντα (30) κιλών “σαργών” υπολειπομένων διαστάσεων, 13-14 εκατοστών αντί του προβλεπομένου 23 εκατοστών. 

Μία (01) αγορανομική παράβαση βεβαιώθηκε σε εταιρεία, διότι κατελήφθη να έχει στην κατοχή της και να διακινεί με σκοπό την εμπορία τριάντα (30) κιλά “σαργών” υπολειπομένων διαστάσεων, 13-14 εκατοστών αντί του προβλεπομένου 23 εκατοστών. 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ