26 Οκτ 2014

Νέα Δημοτική Αρχή: «Κακώς πήρε στους παιδικούς σταθμούς ΟΛΑ τα παιδάκια, για τα οποία έγιναν αιτήσεις την προηγούμενη χρονιά, η διοίκηση Τζανή».

Απίστευτα τα όσα διατυπώθηκαν από μικροφώνου στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας. Όχι από ένα, αλλά δύο στη σειρά στελέχη της Νέας Δημοτικής Αρχής. Δήλωσαν με διαδοχικές τους τοποθετήσεις (προφανώς για να το εμπεδώσουν οι γονείς των παιδιών), ότι κακώς κατά την προηγούμενη σεζόν γράφτηκαν στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του Δήμου μας οκτακόσια (800) περίπου παιδάκια. Τόνισαν δε ότι αυτό που έκανε η διοίκηση Τζανή, δηλαδή το ότι πήρε ΟΛΑ τα παιδάκια στους σταθμούς της Πόλης μας δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ΣΥΜΒΕΙ και φέτος (σ.σ. μπράβο σας!!!). Αιτιολόγησαν δε την ΑΠΟΦΑΣΗ αυτή της Νέας Δημοτικής Αρχής, με το επιχείρημα ότι τα ΦΕΚ τα οποία καθορίζουν την λειτουργία των παιδικών σταθμών επιτρέπουν την εγγραφή περίπου πεντακοσίων πενήντα (550) παιδιών.

Επομένως, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κυρία Περδίκη και την υπεύθυνη παιδικών σταθμών κυρία Ρέπα-Νικάνδρου, η διοίκηση Τζανή ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ, αλλά η Νέα Δημοτική Αρχή ΠΙΣΤΗ στη νομιμότητα (των Νόμων του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) δεν θα επαναλάβει όσα έκανε ο Λουκάς Τζανής ( ο οποίος ΔΕΝυπάκουσε στους νόμους του κράτους ΑΛΛΑ στους νόμους της κοινωνίας της πόλης που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ).

Κατά συνέπεια στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κατά τους ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ μήνες, τα παιδάκια που θα μπουν στους σταθμούς, θα είναι κατά πολύ λιγότερα σεΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ διακόσια πενήντα (250) παιδάκια, θα ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ για το 2014-2015 !!!




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Εμείς τηρούμε τη νομιμότητα απέναντι στους εργαζόμενους- γονείς που δικαιούνται η φύλαξη των παιδιών τους να γίνεται σε αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες , τηρούμε τη νομιμότητα που μας υποχρεώνει να διαφυλάτουμε την σωματική ακεραιότητα των βρεφών και νηπίων που φιλοξενούνται στους παιδικούς μας σταθμούς και τηρούμε τη νομιμότητα απέναντι στους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών σεβόμενοι την ευθύνη που φέρουν για ο,τιδήποτε συμβεί στα παιδιά κατα την ώρα που βρίσκονται στον παιδικό σταθμό. Αναρωτήθηκε άραγε ποτέ κανείς πως θα μπορούσε να εκκενωθεί σε περίπτωση πυρκαγιας ή σεισμού ένας χώρος που ενώ προορίζεται για να φιλοξενεί 25 παιδιά φιλοξενούσε 50?Η τακτική να μετατρέπουν τους παιδικούς σταθμούς σε αποθήκες ψυχών δεν ήταν απαίτηση της ''κοινωνίας'' αλλά ένας ακόμη τρόπος να εξυπηρετούν και να αυξάνουν την ''πελατεία τους'' . Με εκτίμηση Γιώτα Περδίκη και Λίτσα Ρέπα Νικάνδρου.

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ