29 Οκτ 2014

Δικαστική έρευνα για τις πλημμύρες στον Πειραιά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών

Τη διενέργεια ένορκης προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες και αν υπάρχουν ευθύνες για τις... πλημμύρες που προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά στο πέρασμά τους να παρασύρουν αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων, προκαλώντας ζημιές σε δεκάδες νοικοκυριά, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.


Να σημειωθεί ότι για το θέμα των πληγέντων ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών που υπέστησαν οι κατοικίες και τα αυτοκίνητα, ενώ οι δήμοι της δυτικής Αττικής με ανακοινώσεις τους έχουν δώσει και τις σχετικές οδηγίες στους πολίτες.

Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ ότι οι αποζημιώσεις για τη θεομηνία θα καταβληθούν την άλλη εβδομάδα. «Έχουμε λάβει έγκριση για τις πιστώσεις από το ΥΠΟΙΚ. «Αφότου ένας δήμος μας κάνει αίτημα πχ την Τετάρτη, θα τού διαβιβάσουμε χρήματα σε 3 – 4 ημέρες το πολύ» σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου. 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ