24 Νοε 2014

Οι κρήτες Κερατσινίου – Δραπετσώνας Γιόρτασαν το «ΑΡΚΑΔΙ»

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο Κερατσινίου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» η Ένωση Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» γιόρτασε το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, που στάθηκε η μεγαλύτερη ίσως αιτία να αποκτήσουν οι κρήτες την αυτονομία τους στην αρχή και να ενωθούν αργότερα με την μητέρα Ελλάδα.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Αντώνης Κλαουράκης, ύστερα μίλησε ο π. Μανώλης Μαρκάκης και ακολούθησε μεγάλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με αποκορύφωμα το γλέντι και το φαγοπότι στη λέσχη της Ένωσης στην Οδό Θεοφράστου.

Εξαιρετική από όλες τις απόψεις η εκδήλωση, συγκέντρωσε πολλά μέλη και φίλους της Ένωσης, μεταξύ των παρόντων και, οι κ.κ Χαράλαμπος Σαλβαράκης. Γιάννης Ηλίας, Θανάσης Γαλάτης, Νίκος Πολίτης, Κέρυ και Βασιλική Μακρογαμβράκη, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννης και Αύρα Αλεξίου, Χαράλαμπος Βαρβαντάκης.



Παναγιώτης Κανατσέλης


http://www.fonipeiraioton.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ