14 Δεκ 2014

«Στο Γαλατά Ψιλή βροχή» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού

Μια παράσταση σαν βαρκάδα στα νερά της Πόλης, της Σμύρνης, της καθ’ ημάς ανατολής με συνταξιδιώτες στο τραγούδι και τα όργανα,  την   Θεοδοσία Στίγκα,  τον   Χάικ Γιαζιτζιάν  (ούτι), τον Μάνο Κουτσαγγελίδη (κανονάκι), τον  Φώτη Τσορανίδη  (κιθάρα)  και τον Πάνο Σκουρολιάκο στο θεατρικό μέρος, σε κείμενα των Νικηφόρου Ρωμανού, Νικήτα Χωνιάτη, Μιλτιάδη Χουρμούζη, Θέμη Πάνου και αφηγήσεις απλών ανθρώπων, φιλοξενεί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού στην αίθουσα «Πλειάδες»,  τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 18.00.


Η θεατρική – μουσική παράσταση του Πάνου Σκουρολιάκου «Στον Γαλατά ψιλή βροχή»,  μετά από τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, επανέρχεται για έναν νέο κύκλο σε επιλεγμένους θεατρικούς χώρους. 

Τραγούδια και κείμενα, ακούγονται διαφορετικά σ’ αυτήν την παράσταση. Στην Κωνσταντι-νούπολη των πολλών και διαφορετικών πολιτισμών, στην κοσμοπολίτισσα Σμύρνη, αλλά και στη Συρία και τον Λίβανο, συναντώνται ήχοι και λέξεις ελληνικές, αρμένικες, αραβικές, τούρκικες δημιουργούν μια μεγάλη παρέα όπου όλοι οι καλοί χωράνε. Μια ωραία βόλτα σε ένα παρελθόν που είναι ταυτόχρονα και το παρόν όλων αυτών των τόπων και των ανθρώ-πων. Η Θεοδοσία, ο Χάικ ο Μάνος και ο Φώτης μοιράζονται τραγούδια σε διαφορετικές γλώσσες συνθέτοντας ένα γοητευτικό και αρμονικό μουσικό μωσαϊκό.
Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Πάνου Σκουρολιάκου, η εικαστική επιμέλεια της Πηνελόπης Συρογιάννη και της Νότας Μπενετάτου .
Είσοδος 8 €. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο Πνευματικό Κέντρο 210 4970475 και στα ΚΑΠΗ του Δήμου Κορυδαλλού.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ