14 Δεκ 2014

Πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά.

Μισθούς τριών μηνών πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά "Κανάλι ένα". Οι μισθοί οφειλόταν λόγω της ανικανότητας του πρώην αντιδημάρχου ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΛΕ να συντάξει σωστά συμπληρωματικό προϋπολογισμό ποσού 600.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να τον απορρίψει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.


Η νέα Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη, κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να ανατρέψει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.

Την τρίτη 9/12/14, έγινε η πλήρης εξόφληση των εργαζομένων στο «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ».

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο της  τρίτης 16/12/14  ειναι πρώτο θέμα ο ορισμός της νέας διοίκησης του ραδιοφώνου, όπου θα ανοίξει τον δρόμο για γενναίες και αποφασιστικές τομές στο απαξιωμένο ραδιόφωνο της πόλης .

Η πρώτη και καθοριστικη τομή, είναι η απαλλαγή του σύστηματος Μιχαλολιάκου -Μανωλάκου και των υποτακτικών τους απο τις νευραλγικές θέσεις του ραδιοφώνου , που έφεραν σε αυτό το τέλμα το ιστορικό ραδιόφωνο με τις επιλογές τους.

Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά να επιζήσει σε αυτή τη δύσκολη δημοσιοοικονομική κατάσταση της χωρας, με τη καθοριστική αλλαγή στη νοοτροπία λειτουργίας του σταθμού, πρωτίστως των διοικούντων αλλά και βεβαίως των εργαζομένων.

Είναι η σειρά τους τώρα να αποδείξουν ότι αξίζουν το μισθό που παίρνουν.



http://www.mellon.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ