30 Μαρ 2015

Συνελήφθη 23χρονος για κλοπές αυτοκινήτων σε Κερατσίνι - Νίκαια

Συνελήφθη στις 27-3-2015 τα ξημερώματα στη Μάνδρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ο οποίος, μαζί με άλλους τρεις (3) άγνωστους συνεργούς του, είχαν μόλις αφαιρέσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από το χώρο στάθμευσης του Θριάσιου Νοσοκομείου.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το όχημα στην έξοδο του Νοσοκομείου και μετά από καταδίωξη το ακινητοποίησαν στην περιοχή της Μάνδρας και συνέλαβαν τον 23χρονο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την τελευταία εβδομάδα είχαν αφαιρέσει επτά (7) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα από τις περιοχές της Ελευσίνας, της Μάνδρας, του Κερατσινίου και της Νίκαιας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και για τη συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. 


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ