18 Μαΐ 2015

Η πρόταση Καμμένου για νατοϊκή βάση στο Αιγαίο, προκάλεσε αντιδράσεις εντός ΣΥΡΙΖΑ

Τι δήλωσε ο Γιάννης Μπουρνούς, υπεύθυνος του σχετικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση Καμμένου



Αποστάσεις από την πρόταση που διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος για δημιουργία νέας βάσης του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και υπεύθυνος τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων, Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας, Ελληνισμού της Διασποράς, επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη πρόταση είναι αντίθετη με την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας.

"Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ότι η εξωτερική και η αμυντική πολιτική της χώρας πρέπει να είναι προσανατολισμένη στην προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας, της ειρήνης και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Οι στόχοι αυτοί δεν εξυπηρετούνται - αντιθέτως βλάπτονται από την ένταση της στρατιωτικοποίησης και την ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στην περιοχή", δήλωσε ο κ. Μπουρνούς.

Πηγή: http://www.greek-inews.gr/2015/05/h-protash-kammenoy-gia-natoikh-vash-sto-aigaio-prokalese-antidraseis-entos-syriza.html#ixzz3aT9SMFjy



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ