2 Δεκ 2017

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Ν. Ικόνιο

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, εχθές, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη και με τη συμμετοχή στελεχών των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και της ΟΛΠ Α.Ε.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στη συμβολή των λεωφόρων Δημοκρατίας και Γρ. Λαμπράκη, στο Νέο Ικόνιο, στην διάρκεια των οποίων έχουν σημειωθεί περιστατικά κινδύνου ανθρώπινης ζωής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, που είχε θέσει το θέμα με επιστολή του στον ΟΛΠ, σημείωσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά από το 2002, οπότε έγινε από τον ΟΛΠ επιχωμάτωση για την επέκταση κατά περίπου 250 μέτρων της προβλήτας του. Ακόμα, υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί άμεσα λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε σύμπτωση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών για την ανάγκη εξεύρεση της βέλτιστης τεχνικής λύσης, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον ανάλογα πλημμυρικά φαινόμενα και συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών για αυτό το σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ