29 Απρ 2011

Έλεος με τον βασιλικό γάμο της Αγγλίας!!!



Αναρωτιέμαι πόσο αντιφατικό μου φαίνεται όλο αυτό το γεγονός...Μα είναι δυνατόν ολόκληρη η υφήλιος να ασχολείται με έναν γάμο??? Αλλά επειδή δεν με ενδιαφέρει για τους άλλους, θα ασχοληθώ με τους δικούς μας. Από το πρωί λοιπόν είχαν βγει σε όλα τα κανάλια τα γνωστά έγκριτα δημόσια πρόσωπα της χώρας και σχολίαζαν για το πόσο υπέροχος γάμος είναι αυτός, για το λιτό νυφικό της Kate , για το παλάτι, για τους πρίγκιπες , για τον γάμο της χρονιάς  μάλλον καλύτερα 10ετιας κτλ κτλ κτλ. .Λοιπόν ξέρετε κάτι χεστήκαμε….
Δεν μας ενδιαφέρει ρε παιδί μου…. .Δεν θέλουμε να βλέπουμε άλλο αυτά τα ψεύτικα βασιλεία που μας παρουσιάζετε σαν ιδανικά…. .Δεν είναι αυτές οι αγωνιες μας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ!!! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 1200 EURO ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ  ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

Έχω φτιάξει και ένα photoreportaz αφιερωμένο σε όλους αυτούς που με δέος παρακολούθησαν τον γάμο…









 ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ....


2 σχόλια :

fine line είπε...

opaios kai pali oraios

πολυγραφότατη είπε...

Πες τα,χρυσόστομε!!!Τα δικά μας ιδανικά,ενδιαφέροντα και αγωνίες δεν περιορίζονται σε έναν βασιλικό γάμο...Να ζήσουν οι άνθρωποι,αλλά ένα στοπ σε αυτήν την φρενίτιδα για τον εν λόγω γάμο!

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ