30 Μαΐ 2011

Ανακοίνωση δύο μεγάλων έργων για το Κερατσίνι από τον Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ.Λουκάς Τζανής ανακοίνωσε κατόπιν προτροπής του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής σε προγράμματα ΕΣΠΑ κ.Λεωνίδα Αθανασιάδη στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη κ.Νίκος Οικονομάκης στο Πάρκο Σελεπίτσαρι για τους εργαζόμενους των συνεργείων της Αντιδημαρχίας,  δύο μεγάλα έργα για τον Δήμο μας.
Το πρώτο είναι η κατασκευή Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στο Κερατσίνι, ένα έργο το οποίο το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να φαντάζει μακρινό για το Κερατσίνι, αλλά πλέον υπάρχουν όλες οι σχετικές μελέτες, άδειες, κονδύλια και φυσικά έχει ήδη γίνει προετοιμασία και χωροθέτηση του οικοπέδου που θα ανεγερθεί. Το δεύτερο είναι η κατασκευή του Ειδικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στην περιοχή της Αμφιάλης.
Με αυτόν τον τρόπο κάνει πράξη ο Αντιπεριφερειάρχης την δέσμευση που είχε δώσει στον επί πολλά έτη φίλο του κ.Οικονομάκη ότι θα στηρίξει τον Δήμο μας για την περαιτέρω αναβάθμισή του.
Περιμένουμε την υλοποίηση και των υπολοίπων εισηγήσεων που έχει κάνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας στον Αντιπεριφερειάρχη, όπως πληροφορούμεθα έχει αρχίσει να δρομολογείται και η έγκριση του αποχετευτικού συστήματος του Δήμου καθώς και η ανάπλαση της πλατείας Ευγένειας και Πλατείας Καρπάθου.
Στην δήλωσή του ο κ.Αθανασιάδης τόνισε: «Στη μάχη που δίνεται για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν από το παρελθόν, η Περιφέρεια και ο Δήμος Κερατσινίου διατηρούν μια πολύ καλή συνεργασία.».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ