30 Δεκ 2011

Το Λιμάνι της Αγωνίας:Μένουμε Πειραιά Στηρίζουμε την τοπική αγορά


Ο Πειραιάς ζει το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας συνυπάρχει η ποιότητα με τις καλές τιμές και την φιλική εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά μέσα σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα, που οι έμποροι του Πειραιά έχουν δημιουργήσει.
Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις προσφορές της τοπικής αγοράς του Πειραιά, στηρίζοντας παράλληλα με αυτό τον τρόπο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που σε μεγάλο βαθμό είναι και οικογενειακές επιχειρήσεις.
Στην πόλη μας εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η όμορφη σχέση γνωριμίας και εμπιστοσύνης των καταναλωτών με τους εμπόρους, σχέση που στις ιδιαίτερα δύσκολες και κρίσιμες οικονομικές συνθήκες πρέπει να εδραιωθεί και να διευρυνθεί και με κατάλληλες ενέργειες από τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά, ο οποίος μαστίζεται από την κρίση. Είναι προς το συμφέρον των καταναλωτών να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα «μαγαζιά της γειτονιάς τους», εφόσον και αυτά με κατάλληλη συμπεριφορά , προσφορές, ποιότητα και αξιοπιστία συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους, κάνοντας την αγορά του Πειραιά ελκυστικότερη για τους κατοίκους του , για τους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους των άλλων Δήμων. 
http://fonipeiraioton.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ