23 Ιουλ 2012

Γέφυρα Αγάπης με τρόφιμα από Λάρνακα για Πειραιάς


Μια γέφυρα αγάπης και ανθρωπιάς ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο στήθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Πειραιά. Με πρωτοβουλία των Δημάρχων Λάρνακας και Πειραιά και συνεισφορά των πολιτών της πόλης.
απεστάλη ένα κοντείνερ με 280 μεγάλα δέματα με βασικά τρόφιμα με προορισμό την Τράπεζα Αγάπης του Δήμου Πειραιά και με τελικό αποδέκτη τους πολίτες του Πειραιά σε ανάγκη που καταφεύγουν εκεί.


Η Τράπεζα Αγάπης που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Πρόεδρου της ΚΟΔΕΠ Πασχαλίνας Καλαγιά Καραμαλάκου διαθέτει δωρεάν σε οικογένειες με βασικές ανάγκες, τρόφιμα , ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, δίνοντας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της μέχρι σήμερα, λύσεις σε περισσότερες από 1000 οικογένειες.
Χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ η οποία συντόνισε προσωπικά την παραλαβή του φορτίου δήλωσε
Από την πρώτη μέρα που η νέα Δημοτική Αρχή ανέλαβε θέσαμε σαν απόλυτη προτεραιότητα την διακήρυξη του Δημάρχου μας κου Μιχαλολιάκου για εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης για όλους τους Δημότες.
Είναι συγκινητικό να βλέπεις έμπρακτα πως η προσπάθεια που κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε στον Πειραιά τις συνέπειες της κρίσης, να βρίσκει τόση και τέτοια ανταπόκριση που ξεπερνάει τα όρια της Πόλης μας. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Δήμο Λάρνακας και τον Δημαρχό της , καθώς και τον Δημοτικό Γραμματέα κο Εμπεδοκλή προσωπικά αλλά και τους αδελφούς Κυπρίους για την συγκινητική τους προσφορά, πολύτιμη συνεισφορά στον αγώνα που κάνουμε εδώ στον Πειραιά για να εξασφαλίσουμε στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση, καταρχήν αξιοπρεπή διαβίωση.
Είναι ο καιρός που πρέπει να σταθούμε οι Έλληνες όπου και αν βρισκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και να στηρίξουμε τους πιο ευάλωτους. Αυτή είναι σήμερα η ευθύνη και της τοπικής Αυτοδιοίκησης και το παράδειγμα της συνεργασίας της Λάρνακας και του Πειραιά δείχνει το δρόμο.
Υπενθυμίζεται πως η Τράπεζα Αγάπης του Δήμου Πειραιά βρίσκεται στην οδό Αγχιάλου 104 και δέχεται καθημερινά δωρεές σε είδος αναλαμβάνοντας να τα διαθέσει σε φτωχές οικογένειες του Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ