31 Οκτ 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 11ELEVEN PROJECT ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Στις 12 το μεσημέρι στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ στον Πειραιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, και στις 8 το βράδυ στο NIXON BAR στον Κεραμεικό, σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μέσα σε 75 λεπτά σε 179 χώρες από όλον τον κόσμο.

  
Το εγχείρημα ανήκει στην ομάδα 11Eleven Project, η οποία με έδρα την Αυστραλία, ενσαρκώνει την ιδέα προβολής διαφορετικών πολιτισμών, έχοντας έναν στόχο: τη μετουσίωση της τέχνης σε «εργαλείο» που σκοπό έχει τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους τους ανθρώπους.
Στις 11/11/11, η ομάδα 11Eleven Project προσκάλεσε ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο να μοιραστούν "μια ημέρα από τη ζωή τους", καταγράφοντας εικόνες, ήχους και μουσικές, οι οποίες ενώθηκαν στο πρωτότυπο αυτό ντοκιμαντέρ.
"Ζούμε σε έναν κόσμο με άπειρες δυνατότητες συνεργασίας", δήλωσε η δημιουργός Danielle Lauren. "Για πρώτη φορά, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να επικοινωνούν και να μοιράζονται τις ιστορίες τους σχεδόν στιγμιαία. Η δύναμη αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί για κάτι ξεχωριστό".
Στη χώρα μας, πρόθεση των διοργανωτών είναι να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει μέσα από τα μάτια απλών ανθρώπων, τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Σε μια δύσκολη εποχή, όπως αυτή που διανύουμε μπορούμε να ωφεληθούμε από μια προβολή που θα μας δείξει πόσα κοινά έχουμε μεταξύ μας και θα αναδείξει την ομορφιά του κόσμου που μας περιβάλλει.
Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 11Eleven Project/ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ:
Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Πειραιά & ο Πρόεδρος Γιώργος Σιγάλας

Ώρες & χώροι προβολών:
Κινηματογράφος ΣΙΝΕΑΚ, Πλατεία Δημαρχείου (πρώην Κοραή), 12 το μεσημέρι
ΝΙΧΟΝ BAR, Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός, 20.00
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 11Eleven Project, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.11elevenproject.com
Για πληροφορίες σχετικά με την προβολή στην Αθήνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα https://www.facebook.com/pages/11Eleven-Project-Athens-Greece/.
Event Organizer: Αθανασία Μιχοπούλου, 6977284864
Event co-organizer: Χριστίνα Σταυροπούλου, chris.stavropoulou@gmail.com
Press Office: Κορίνα Καλπακή, 6938278143
Για πληροφορίες σχετικά με την προβολή στον Δήμο Πειραιά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Έρρικα Ανδριανοπούλου στο τηλέφωνο 2104194361.
  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ