27 Δεκ 2012

Τα παιδιά του Πειραιά γιορτάζουν τα Χριστούγεννα

Με πολύ φαντασία και μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, πραγματοποίησαν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους.

Εκατοντάδες παιδικές  φωνούλες έψαλλαν το «Δόξα εν υψίστοις Θεώ κι  επί γης ειρήνη…», με  παραστάσεις, ποιήματα τραγούδια και χορό.


Κάθε Παιδικός Σταθμός παρουσίασε το δικό του Χριστουγεννιάτικο θέμα και εκατοντάδες γονείς και συγγενείς των παιδιών, είχαν τη χαρά να τα απολαύσουν και να γιορτάσουν μαζί τους.

Τα παιδιά του Πειραιά, με πολύ φαντασία, στον πολιτιστικό  πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια, παρουσίασαν:
«τα HI- TECH Χριστούγεννα του Αϊ Βασίλη» και  «Η κρίση χτυπά τον Αϊ Βασίλη και το εργοστάσιο παιχνιδιών», σκορπώντας  γέλια σε μικρούς και μεγάλους.

Οι  χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  ολοκληρώθηκαν με την παράσταση  «Το παράξενο έλατο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, στον κινηματογράφο «Σινεάκ».

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου,  απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων, Ευαγγελία Σαρρή:
«Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά,
Σε λίγες ημέρες  θα γιορτάσουμε τη Γέννηση του μικρού Χριστού.
Ο μικρός Χριστός,  γεννήθηκε σε μια φτωχική φάτνη, ταπεινός για να δείξει σε όλους μας ότι πρέπει να είμαστε απλοί και ταπεινοί.
Γεννήθηκε για να φέρει στον κόσμο το αληθινό φως, την ευτυχία, την αγάπη και την ελπίδα!

Εμείς οι μεγάλοι, να γεμίσουμε τις καρδιές μας από αγάπη και από τα δικά σας  χαμόγελα. Γιατί τα δικά σας χαμόγελα κάνουν τον κόσμο μας πιο όμορφο.
Η ζεστασιά του μικρού Χριστού και η παρουσία  Του στη ζωή μας, να είναι παντοτινή.

Αγαπητοί γονείς και αγαπημένα μας παιδιά,
σας μεταφέρω την αγάπη και τις ευχές του Δημάρχου μας του Βασίλη Μιχαλολιάκου,  που με τη δική του στήριξη,  με αγάπη και φροντίδα, προσπαθούμε να μην λείψει τίποτα στα μικρά παιδιά του Πειραιά.

Αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ας κοιτάξουμε δίπλα μας και ας προσφέρουμε από το περίσσευμα της ψυχής μας, στους συγγενείς μας, στους φίλους μας, στους γνωστούς μας,  στο συνάνθρωπό μας,  αγάπη και ανθρωπιά.

Το υπέρλαμπρο άστρο της Βηθλεέμ, ας φωτίσει τις ζωές όλων μας και ας βοηθήσει τον τόπο μας που τόσο υποφέρει, να ξαναβρεί τη χαμένη του πορεία και τη θέση που του αξίζει. Να αναγεννηθεί η πατρίδα μας! Να ξημερώσουν για όλους μας καλύτερες ημέρες.

Εύχομαι ο Χριστός της αγάπης, της καλοσύνης, της ελπίδας και της δικαιοσύνης, να γεννηθεί στις καρδιές όλων μας.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2013.»

Στις εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών  συμμετείχε η  Φιλαρμονική  Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά  που ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους.
 http://www.pireas2day.gr
Κάντε like το keratsinivoice στο facebook
Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ