29 Δεκ 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η "ΟΠΕΡΑ (ΜΠΟΕΜ) ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙKΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ".
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι "Μποέμ", που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 22.00, στον Πολυχώρο "Κ. Κωσταράκος",
με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Αντιδημάρχου Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Νίκου Αμοργιανού σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.
 

Μία εναλλακτική όπερα που «ταξίδεψε» για πρώτη φορά στον Πειραιά και στα Καμίνια και που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν εκατοντάδες ακροατές.
Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο Αντιδήμαρχος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Νίκος Αμοργιανός:
"Υποδεχόμαστε και ευχαριστούμε για αυτό την Εθνική Λυρική Σκηνή, για πρώτη φορά στην ιστορία του Πειραιά και των Καμινίων την θρυλική όπερα του Πουτσίνι "Μποέμ", όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1896 στο Βασιλικό Θέατρο του Μιλάνου.
Σκοπός μας είναι να γοητεύσουμε το φιλόμουσο κοινό με τέτοιου είδους μοναδικά καλλιτεχνικά απανθίσματα και να σαγηνεύσουμε την ψυχική και καλλιτεχνική κουλτούρα των συνανθρώπων μας. Όπως είπε πριν δύο αιώνες ο μεγάλος μας μουσουργός Λούντβιχ Βαν
Μπετόβεν, η μουσική τέχνη είναι ανώτερη πέρα από κάθε σοφία και φιλοσοφία και εμείς εδώ στον Πειραιά αυτό προσπαθούμε, να υπηρετούμε με απόλυτη αφοσίωση και αγάπη αυτή την Τέχνη, όπως αρμόζει στην πολιτιστική μας κληρονομιά, όπως αρμόζει στην ψυχή μας στην ύπαρξή μας. Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους συντελεστές της Ε.Λ.Σ., το Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου μας και φυσικά όλους εσάς, που αποδεικνύετε σήμερα με την παρουσία σας το ολοζώντανο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό σας υπόβαθρο.»
Στην παράσταση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στυλιανός Διαμαντίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Δανιήλ.


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook
Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ