29 Μαρ 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Νέο κύκλο συναντήσεων με φορείς του ευρύτερου Πειραιά ξεκίνησε από σήμερα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του, να τους καταστήσει ενεργούς συμμέτοχους και συμπαραστάτες στο έργο της Δημοτικής Αρχής.


Η αρχή έγινε σήμερα, από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου ο κ. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε με τον πρύτανη κ. Γιώργο Οικονόμου, τον αντιπρύτανη κ. Νίκο Γεωργόπουλο και τον γραμματέα κ. Παναγιώτη Κουτσολιάκο, με τους οποίους συζήτησε για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την πόλη:
1.Μείωση (κούρεμα) του χρέους του Δήμου
2.Προτεραιότητα πληρωμών μέσω Κ.Α.Π
3.Αλλαγή του τρόπου προσδιορισμού των Κ.Α.Π
4.Υγιείς πόροι Ο.Λ.Π (2%), Μαρίνα Ζέας κ.α
5.Υπογειοποίηση της οδού Ομηρίδου-Σκυλίτση από το Φάληρο μέχρι τον Πειραιά
6.Παραχωρήσεις Δημοσίων Εκτάσεων
7.Αστικές Αναπλάσεις
8.Ανάδειξη Τουριστικών Προορισμών πόλης Πειραιά
9.Αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε:
«Ήταν επιβεβλημένο να ξεκινήσουμε αυτόν το νέο κύκλο συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τους φορείς της πόλης, από το Πανεπιστήμιο Πειραιά που αποτελεί τον πνευματικό μας φάρο και για το οποίο όλοι οι Πειραιώτες κι όλοι οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Η λογική στην οποία κινούμαστε είναι ότι το Πανεπιστήμιο Πειραιά δεν είναι απλώς ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, αλλά αντίθετα πρέπει να έχει συμμετοχή και άποψη τόσο για την αναπτυξιακή διαδικασία στην πόλη, όσο και για την πολιτιστική της δραστηριότητα. Φεύγω αισιόδοξος γιατί οι πρυτανικές Αρχές υιοθέτησαν πλήρως το όραμά μας».
Αργότερα, μέσα στην ημέρα, ο Δήμαρχος Πειραιά θα έχει συνεργασία με εκπροσώπους του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά.
  


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ