6 Απρ 2013

Τα 10 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία

Με ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και αγωνιστική αισιοδοξία στους φίλους και τους συνεργάτες της, η Manessis Travel απένειμε τα βραβεία Manessis Top Ten Hotels.

Μέσα στη μεγαλύτερη κρίση μετά τον B΄ παγκόσμιο πόλεμο, η Manessis Travel συνεχίζει την προσπάθεια να ξεπερνά τους σκοπέλους, διατηρώντας το όραμα της επιτυχίας. Στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο πρόεδρος της εταιρίας Ανδρέας Μάνεσσης, ευχαρίστησε προσωπικά όλα τα στελέχη για την αύξηση κατά 20% που κατάφεραν με την καλή συνεργασία το δεύτερο εξάμηνο του 2012.
Στην ίδια εκδήλωση ο Άγγελος Λάμπρου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και εμπνευστής του θεσμού, απένειμε τα βραβεία Manessis Top Ten Hotels.
Ακολούθησε μεγάλο πάρτι στο οποίο παρευρέθηκαν πολλά στελέχη αεροπορικών και ναυτιλιακών εταιριών, ενώ οι Βασίλης Γκοργκόλης και Πέτρος Φουστέρης ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας. Όσο για τα βραβεία που θέσπισε η εταιρία, τα δέκα ελληνικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα που διακρίθηκαν είναι τα εξής:
Manessis Top 10 Hotels
The Westin Costa Navarino, Πύλος
AKS Porto Heli & AKS Hinitsa Bay, Πόρτο Χέλι
Avra Imperial Beach Resort & Spa, Χανιά
La Marquise Resort Complex, Ρόδος
Langley Resort Buca Beach, Μεσσηνία
Apollonion Resort & Spa, Κεφαλονιά
Gallini Sea View, Χανιά
Porto Paros, Πάρος
Aldemar Olympian Village, Hλεία
Dolphin Bay, Σύρος
 http://www.ethnos.gr/
Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ