7 Απρ 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «TA OΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»


Στην κατάμεστη από γονείς, αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Φίλωνος 29), πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, διάλεξη με θέμα: «Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών».

  
Ομιλήτρια ήταν η κυρία Ευγενία Μαυρομάτη, Παιδοψυχολόγος των Βρεφονηπιακών Σταθμών Πειραιά, η οποία μετά την ομιλία της, απάντησε σε δεκάδες ερωτήματα γονέων, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών από την οικογένειά τους, στα όρια συμπεριφοράς και στους κανόνες που πρέπει να έχει το παιδί στην καθημερινότητά του.
Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κα Ευαγγελία Σαρρή, στο σύντομο χαιρετισμό της, αφού ευχαρίστησε τους γονείς για το ενδιαφέρον που δείχνουν και τη συμμετοχή τους στις διαλέξεις του Δήμου, σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Το θέμα μας σήμερα, είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο, που δεν αφορά μόνο τα παιδιά μας, αλλά αφορά και την οικογένεια.
Γιατί στην υγιή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού, πέρα από την αγάπη μας και τη στοργή μας, χρειάζεται να βάλουμε και κανόνες, να βάλουμε όρια στη συμπεριφορά του παιδιού.
Αγαπητοί μας γονείς, μπορεί η κάθε οικογένεια να έχει τους δικούς της κανόνες αλλά πολύ σημαντικό είναι να υπάρχουν κοινοί κανόνες και αρχές σχετικά με την ανατροφή του παιδιού.
Επίσης, θέλω να τονίσω ότι εμείς συνεχίζουμε, να βάζουμε σε προτεραιότητα τη συνεργασία μας με εσάς. Με την οικογένεια του κάθε παιδιού.
Γιατί πιστεύουμε ότι παιδικός σταθμός και οικογένεια, πρέπει να λειτουργούν αρμονικά για το παιδί.
Με την ευκαιρία της σημερινής διάλεξης να σας πω ότι μετά από μεγάλες προσπάθειες του Δημάρχου μας του κυρίου Βασίλη Μιχαλολιάκου, θα αποκτήσουμε έναν νέο παιδικό σταθμό, στον ΗΣΑΠ, στο Νέο Φάληρο, ο οποίος μας παραχωρήθηκε μαζί με το κτήμα που τον περιβάλλει έκτασης 3.518 τμ.».
Στην διάλεξη παραβρέθηκε ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αγγελόπουλος, η Γενική Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Βασίλαινα κ.α


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ