31 Αυγ 2013

Κερατσίνι και ΣΕΦ για τον Εθνικό...

Η αναζήτηση γηπέδου για τον Εθνικό έλαβε τέλος, καθώς η νέα σεζόν θα τον βρει να μετακομίζει από το Σαλπέας στο κλειστό του Κερατσινίου. Παράλληλα, πρόθεση του Εθνικού είναι να διεξαχθούν και κάποιοι αγώνες του στο ΣΕΦ!

Οι «μπλε» αφού εξέτασαν όλες τις εναλλακτικές περιπτώσεις –μιας και το Σαλπέας δεν πληροί τις προδιαγραφές για να διεξάγονται σε αυτό αγώνες Β’ Εθνικής – μετακομίζουν στο Κερατσίνι, ενώ μέσω του προέδρου τους, Δημήτρη Καραφαντή δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή αλλά και τον τοπικό Φάρο και τον ισχυρό του άνδρα, Βαγγέλη Τσάπα.
Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει

Το κλειστό του Κερατσινίου θα είναι τελικά η έδρα της ομάδας μας για τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Μετά λοιπόν τις πυρετώδεις διεργασίες αλλά και τις επαφές της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ με εκπροσώπους φορέων και όμορων δήμων και ύστερα από την αξιολόγηση που έγινε, αποφασίστηκε πως το γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι το κλειστό Π. Νικολαΐδης. «Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή καθώς επίσης και την ομάδα του Φάρου και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Τσάπα αφού από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε μαζί τους έδειξαν ενδιαφέρον για το ζήτημα που τους θέσαμε, ενώ μετά και τις επαφές που είχαμε βρέθηκε η χρυσή τομή για τη χρήση του γηπέδου» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου κ. Καραφαντή μετά την επίτευξη της συμφωνίας. Από κει και πέρα, πρόθεση της διοικούσας επιτροπής μετά και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΣΕΦ αλλά και του Ολυμπιακού είναι να διεξαχθούν και κάποια παιχνίδια στο κλειστό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όταν και εφόσον οι αγωνιστικές συνθήκες το επιτρέψουν δίνοντας έτσι πανηγυρικό τόνο στην επιστροφή της ομάδας στη Β’ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.

Ο πρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής

Ο αντιπρόεδρος,
Μάνος Παγώνης

http://www.superbasket.gr/

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ