9 Νοε 2013

650.000 ευρώ σε 14 νοσοκομεία για ανασφάλιστους

Δεκατρία νοσοκομεία της Αττικής και ένα νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης δέχονται μέχρι στιγμής οικονομικά αδύνατους και ανασφάλιστους πολίτες προκειμένου να τους περιθάλψουν δωρεάν.
Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, το υπουργείο Υγείας ενέκρινε επιχορήγηση ύψους 647.430.00 ευρώ για το 2013 προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των συγκεκριμένων νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. Ηδη για το παραπάνω ποσό, έχουν εγκριθεί και τα αντίστοιχα χρηματικά εντάλματα πληρωμής στο όνομά τους.

Αναλυτικά, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής έχει λαμβάνειν 422.430,00 ευρώ, η 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου θα λάβει 150.000 ευρώ και η 3η ΥΠΕ Μακεδονίας που ουσιαστικά περιλαμβάνει ένα νοσοκομείο -το Παπανικολάου (για το Ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης) θα λάβει το ποσό των 75.000 ευρώ.

Αναλυτικά τα νοσοκομεία που θα λάβουν την επιχορήγηση για τους οικονομικά αδύναμους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας είναι:

Από την 1η ΥΠΕ:

Παίδων Π. & Α. Κυριακού, Σωτηρία, Λαικό, ΚΑΤ, Σισμανόγλειο- Αμαλία Φλέμιγκ, Κοργιαλένειο- Μπενάκειο ΕΕΣ, Ανδρέας Συγγρός, Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων, Ογκολογικό Αγιοι Ανάργυροι, Παμμακάριστος, Σπηλιοπούλειο Η Αγία Ελένη.

Από την 2η ΥΠΕ:

Ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής και Ψυχιατρικό νοσοκομείο Δρομοκαείτιο
Τέλος για την 3η ΥΠΕ όπως είπαμε παραπάνω, είναι το Παπανικολάου.



Read more: http://www.onmed.gr/politiki-ygeias/303152/650000-euro-se-14-nosokomeia-gia-anasfalistous/#ixzz2k8q1LdLn
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ