31 Ιαν 2014

Αντιφασιστική συγκέντρωση το απόγευμα στο Κερατσίνι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την επανεμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, διοργανώνουν στις 18:00, στην οδό Π. Τσαλδάρη.

Το προηγούμενο Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν εκλογικά φυλλάδια, επιτέθηκαν με πέτρες στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΡΕΣΑΛΤΟ. Από την επίθεση κινδύνευσαν ακόμη και μικρά παιδιά, καθώς μία από τις πέτρες έπεσε σε παιδικό δωμάτιο διαμερίσματος που βρισκόνταν κάτω από το συγκεκριμένο στέκι.
Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου κάνει λόγο για ολιγωρία της αστυνομίας να επέμβει στην περιοχή.
Πάντως, πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν στο ΑΜΠΕ ότι όταν ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας, ισχυρές δυνάμεις έφθασαν στην περιοχή αλλά τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν αποχωρήσει.
Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Παύλου Φύσσα χαρακτήρισε ως μαχαιριά στις πανανθρώπινες αξίες τα έκτροπα που διέπραξαν μέλη της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι μεταξύ των οποίων και η καταστροφή μνημείου του Π. Φύσσα.
Η οικογένεια έκανε λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού όχι μόνο των ίδιων αλλά και της ελληνικής κοινωνίας.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ