29 Μαρ 2014

Αλήθεια κύριε Τζανή υπάρχετε; Είστε πραγματικά ο Δήμαρχος αυτής της πόλης ή αποτελείται εικονική πραγματικότητα;

Οι προσφυγικές πολυκατοικίες της Δραπετσώνας οικοδομήθηκαν την περίοδο 1935 – 1938 και ανήκουν στην τρίτη γενιά προσφυγικών κατοικιών. Πρόκειται για τέσσερις πολυκατοικίες με 132 διαμερίσματα σε τρεις ορόφους και ημιυπόγειο.


Σήμερα στις προσφυγικές πολυκατοικίες της Δραπετσώνας που βρίσκονται επί των οδών Σωκράτους, Ψαρών και Μάρκου Μπότσαρη σε απόσταση αναπνοής από την εμπορική και πολυσύχναστη οδό Αγίου Δημητρίου, και ακριβώς απέναντι από δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με τις καταγγελίες έχει μετατραπεί σε άνδρο παρανομίας καθώς έχει καταληφθεί από λαθρομετανάστες οι οποίοι όπως μας λένε οι κάτοικοι της περιοχής, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:

 
http://www.makeleio.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter




2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ερώτηση?? η κουκούλα ''διώχνει'' τους κλέφτες??? αν ναι να κυκλοφορούμε με κουκούλες απ'εδώ και στο εξής!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι ερώτημα είναι ρητορικό.Αυτός δεν είναι καν στη πραγματικότητα έστω και εικονική .Κοιμάται
και ονειρεύεται ότι θα ξυπνήσει πάλι Δήμαρχος αφου παίρνει μέχρι τώρα στις δημοσκοπήσεις πάνω από 40% (43% λέει ότι εχει ) και άρα θα εκλεγεί άνετα .

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ