30 Μαρ 2014

Έχασε ο Φάρος Κερατσινίου αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί…



-- Β.Τσάπας : οτι δεν λύνεται κόβεται....



Ο φάρος Κερατσινίου έχασε από τον Κρόνο με διαφορά δέκα πόντων(69-79) αλλά ευτυχώς τίποτα δεν έχει κριθεί για την άνοδο της ομάδας στη Β Εθνική. Ο Β. Τσάπας φανερά απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας μπροστά στο κόσμο που γέμισε το κλειστό της ιχθυόσκαλας, ανέβασε μια αιχμηρή ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο facebook
 Φάρος Κερατσινίου-Κρόνος Αγίου Δημητρίου 69-79
Διαιτητες: Χρηστίδης Π-Τσολάκος
Δεκάλεπτα: 19-16, 39-43, 51-58, 69-79
Φάρος Κερατσινίου (Πολέμης): Φωστέρης, Κουντουράς 7 (1), Καραλής 8 (1), Κοροπούλης, Κερασοβίτης 20, Καρασταμάτης, Λυκογιάννης 16 (1), Μουστόπουλος, Κατούφας 18 (2), Πρινέας.
Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Παρασκευόπουλος): Μπάρμπας 10 (2), Στραγανιώτης 27 (5), Αγγελλόπουλος 10 (2), Ζούκας 4, Φρουσκλιάς 8, Μιχαλόπουλος 8, Νικατζάμ 12, Νάτσος, Παππαϊώσήφ, Δοριανίτης, Μπάλας.











......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ