5 Απρ 2014

Σύλληψη Ρομά για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων βάρους 2 τόνων!

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν, τρεις Ρομά ηλικίας 48, 20 και 13 χρονών, αντίστοιχα, στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με μεταλλικά αντικείμενα διαφόρων μεγεθών, συνολικού βάρους δύο τόνων περίπου.

Κατά την έρευνα, προέκυψε ότι, τα μεταλλικά αντικείμενα, τα είχαν αφαιρέσει προηγουμένως οι δράστες από αποθήκη ανενεργού εργοστασίου, που βρίσκεται στην ανωτέρω περιοχή.

Τα αντικείμενα αυτά πρόκειται να αποδοθούν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, στην οποία ανήκει το εργοστάσιο.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν μία συσκευή οξυγόνου κοπής μετάλλων καθώς και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.

Το έργο της προανάκρισης ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και ακολούθως οι δύο ενήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


http://www.epoli.gr/......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter




 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ