12 Απρ 2014

H Nτόρα Μπακογιάννη μαζί με τον Γιάννη Μώραλη


Δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο του Πειραιά Γιάννη Μώραλη, την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Γιώργο Καμίνη κάθησε την Παρασκευή η Ντόρα Μπακογιάννη, σε εκδήλωση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια ότι θα στηρίξει το ερυθρόλευκο ψηφοδέλτιο στον Δήμο Πειραιά και όχι τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της σπουδαίας εκδήλωσης που διοργάνωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Υπέρ Μώραλη
Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχει ακόμη εκφραστεί για τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει στον Πειραιά, ωστόσο η σημερινή της εμφάνιση στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη φούντωσε τα σενάρια που τη θέλουν να μην στηρίζει τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Κατά τα λοιπά, τα πανανθρώπινα και διαχρονικά μηνύματα της ειρήνης, της φιλίας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της συναδέλφωσης των λαών έστειλαν την Παρασκευη από το Παναθηναϊκό Στάδιο, περισσότεροι από 45.000 μαθητές και μαθήτριες από σχολεία όλης της χώρας.
Τα μηνύματα μετέφερε σε όλο τον κόσμο ένα γιγαντιαίο λευκό περιστέρι που δημιούργησαν τα παιδιά με τρομερό ζήλο και μεράκι, τοποθετώντας επάνω σε ένα ειδικό υπόστρωμα χιλιάδες λευκά χάρτινα καραβάκια που έφεραν από τα σχολεία τους. Επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ Γκίνες. Στο γιγαντιαίο αυτό «παζλ» το τελευταίο καραβάκι τοποθέτησε ο Πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ Ισίδωρος Κούβελος. Η πιστοποίηση έγινε από ειδική επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες που ταξίδεψε στην Αθήνα αποκλειστικά για το σκοπό αυτό



http://www.iefimerida.gr/node/150796#ixzz2yeyHPuCh
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ