12 Σεπ 2014

Το προγαμιαίο συμβόλαιο των Τζολί – Πιτ. Τι θα συμβεί στην περίπτωση που ο Μπραντ απατήσει την Αντζελίνα όσο είναι παντρεμένοι

Αφού κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του μυστικού γάμου τους, που τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο κτήμα Chateau Miraval στη Νότια Γαλλία, ήρθε η ώρα να δει το φως της δημοσιότητας και το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, πριν ενώσουν τις ζωές τους για πάντα.


Για το «για πάντα» προέβλεψαν οι δικηγόροι τους, που τους άσκησαν ασφυκτική πίεση, προκειμένου να υπογράψουν το σύμφωνο, ώστε να προστατευθεί τόσο η περιούσια του κάθε ηθοποιού όσο και τα έξι παιδιά τους.

Σύμφωνα με το Radaronline, η περιουσία του διάσημου ζευγαριού υπολογίζεται σε 425 εκατ. δολάρια, από τα οποία η αξία της περιουσίας του 50χρονου ανέρχεται σε 240 εκατομμύρια δολάρια και της 39χρονης σε 185 εκατομμύρια δολάρια.

Τι θα συμβεί, όμως, αν τραβήξουν χωριστούς δρόμους; Ο καθένας θα πάρει τα εκατομμύρια του, ενώ ό,τι χρήματα βγάλουν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους θα καταχωρηθούν στα παιδιά τους.

Στην περίπτωση, όμως, που ο Πιτ απατήσει τη Τζολί αλλάζουν τα δεδομένα… «Αν ο Μπραντ συνάψει σχέση με άλλη γυναίκα ενόσω είναι παντρεμένοι, εκείνη (η Τζολί) παίρνει την πλήρη κηδεμονία (των παιδιών) σε περίπτωση διαζυγίου», ανέφερε πηγή στην ιστοσελίδα, που έχει πρόσβαση στο κείμενο της συμφωνίας.

Σημειώνεται πως οι δύο σταρ του Χόλιγουντ δεν μερίμνησαν μόνο για τα έξι τέκνα τους –τρία βιολογικά, τρία υιοθετημένα-, αλλά και για τα ορφανά κάθε χώρας από την οποία υιοθέτησαν τα θετά παιδιά τους, δηλαδή το Βιετνάμ, την Καμπότζη και την Αιθιοπία. Επίσης, στο συμβόλαιο έχει προβλεφθεί ένα ποσό και για τη χρηματοδότηση ερευνών θεραπείας του καρκίνου, ύστερα από τη διπλή μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί η Αντζελίνα το 2013.


http://www.news.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ