16 Σεπ 2014

« Ντου» επιθεωρητών στο Δημαρχείο Κορυδαλλού για τα « μαιμού» πτυχία

Αυτό που ήθελε να αποφύγει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης , όπως « ο διάολος το λιβάνι» , τον έλεγχο στο Δήμο , από Επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης , δεν τα κατάφερε .

Η αποκάλυψη για το πλαστό πτυχίο του συζύγου της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ , Μαρίας Γιαννακάκη και στενότατο συνεργάτη του κ. Κασιμάτη , τον οποίο η Δημοτική Αρχή του , είχε ορίσει Διευθυντή Προγραμματισμού και Ευρωπαικών Προγραμμάτων , άνοιξε τον ασκό του Αιόλου , για το Δήμο Κορυδαλλό .

Την προηγούμενη βδομάδα πολυμελές κλιμάκιο του Σώματος Επιθερωητών Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποίησε αιφνίδια επίσκεψη και έλεγχο στο Δήμο . Φεύγοντας πήραν μαζί τους και όσα στοιχεία έκριναν ότι χρειάζονταν περαιτέρων έρευνα και επεξεργασία .

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης , ο κ. Κασιμάτης , δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ίδιο τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ,Κυριάκο Μητσοτάκη , ο οποίος επίσης του ζήτησε αναλυτική ενημέρωση και στοιχεία για την υπόθεση του συζύγου της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ.

Αξιοσημαίωτο ωστόσο είναι το γεγονός ότι ενώ ο Κορυδαλλός , σχεδόν επί μια βδομάδα , είναι κρεμασμένος πανελλαδικά στα « μανταλάκια» και απασχολεί γι άλλη μια φορά επί ημερών του κ. Κασιμάτη αρνητικά την ειδησεογραφία της χώρας , ο Δήμαρχος και η Δημοτική του Αρχή τηρούν « σιγήν ιχθύος» . Γιατί άραγε ;

Συντρέχει και κάτι άλλο , που δεν γνωρίζουμε και θέλουν να «κρύψουν» ή απαξιούν να δώσουν λόγο για ότι συμβαίνει στην « αυλή» τους και διασύρουν την πόλη στους δημότες και τα θεσμικά της όργανα ( Δημοτικό Συμβούλιο κ.α); Αν συμβαίνει το δεύτερο , τότε θα πρόκειται για μια αλλαζονική και με βαθύτατη αντιδημοκρατική νοοτροπία Δημοτική Αρχή .


http://korydallosnews.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ