13 Σεπ 2014

ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στον Ταξίαρχο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΑΡΔΙΝΑΚΗ, Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά την ακόλουθη επιστολή: 


"Κύριε Διευθυντά,

           Με την επιστολή μας αυτή επανερχόμαστε στο θέμα που αφορά την παράνομη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στους χώρους μπροστά από το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς .

Παρά το γεγονός, ότι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ περιηγούνται στην περιοχή με μηχανές , χωρίς όμως να σταματούν, μέχρι σήμερα δεν έχουμε διαπιστώσει την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται ανεξέλεγκτα η διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων από μετανάστες.

Δεδομένης της άμεσης ανάγκης καταπολέμησης της παράνομης αυτής δραστηριότητας, αλλά και των έντονων παραπόνων που έχουν εκφράσει συνάδελφοι της περιοχής, παρακαλούμε θερμά για τις ενδεδειγμένες ενέργειες της υπηρεσίας σας, για την αποκατάσταση της τάξης και της νομιμότητας.

Με την βεβαιότητα της θετικής ανταπόκρισής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις σχετικές ενέργειές σας."

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ