10 Σεπ 2014

Που θα γίνουν προσλήψεις το επόμενο τρίμηνο

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα ευρήματα που καταγράφει στην τριμηνιαία της έρευνα η Manpower αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης στη χώρα μας στο τέταρτο τρίμηνο του 2014.

Σύμφωνα με αυτά η εμπιστοσύνη των εργοδοτών σταδιακά αποκαθίσταται καθώς για ένατο συνεχόμενο τρίμηνο ενισχύεται και είναι οι πλέον αισιόδοξες που έχουν καταγραφεί από το τέταρτο τρίμηνο του 2008. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσω συνεντεύξεων σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 753 εργοδοτών.

Αναλυτικότερα, με τον δείκτη των προοπτικών απασχόλησης να διαμορφώνεται στο +8%, σε συνέχεια της εποχικής του προσαρμογής, οι εκτιμήσεις των εργοδοτών στην Ελλάδα είναι οι πλέον αισιόδοξες που έχουν καταγραφεί από το τέταρτο τρίμηνο του 2008, σημειώνοντας για περισσότερο από δύο χρόνια συνεχή βελτίωση.

Οι εργοδότες τόσο στην ευρύτερη περιφέρεια Αττικής όσο και στη Βόρεια Ελλάδα αναμένουν αύξηση του αριθμού των ατόμων που απασχολούν κατά το διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος. Στην ευρύτερη περιφέρεια Αττικής καταγράφονται συγκρατημένα αισιόδοξες συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +8% ενώ, οι προοπτικές ανέρχονται στο +5% στη Βόρεια Ελλάδα.

Επίσης αναμένεται αύξηση της απασχόλησης σε οκτώ από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας κατά το προσεχές τρίμηνο. Τα πιο αισιόδοξα σχέδια προσλήψεων καταγράφονται στον τομέα χρηματοοικονομικά, ασφάλειες, ακίνητη περιουσία και παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις, με συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +13%.


http://www.news.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ