10 Σεπ 2014

Ανακοίνωση Νίκου Οικονομάκη για την νέα σχολική χρονιά


Ο πρώην αντιδήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Νίκος Οικονομάκης για την νέα σχολική χρονιά:

ΣΜΙΛΕΨΕ ΠΑΛΙ ΔΑΣΚΑΛΕ, ΨΥΧΕΣ.....

Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αφετηρία ενός κοπιώδους αλλά όμορφου όσο και ωφέλιμου ταξιδιού των μαθητών μας στους δρόμους της γνώσης, της πνευματικής καλλιέργειας και της προσωπικής τους ολοκλήρωσης.

Στο νέο σας ξεκίνημα προτρέπω όλους τους μαθητές να βάλετε υψηλούς στόχους και πάνω απ΄όλα να μην φοβάστε να ονειρεύεστε ένα καλύτερο αύριο για σας και την κοινωνία. Θέλει κόπο και θυσία, αλλά θα τα καταφέρετε.

Προτρέπω, όλους εμάς τους μεγάλους, να συμπορευθούμε και να προσπαθήσουμε για τον κοινό μας στόχο, ένα δημόσιο σχολείο αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα εξασφαλίζει στη νέα γενιά όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τα σχολεία μας διαθέτουν εκπαιδευτικούς με υψηλό ηθικό έρεισμα, γνώσεις, εμπειρίες, ευαισθησία και θέληση για προσφορά. Σας εύχομαι να έχετε δύναμη και θα πετύχετε στο σπουδαίο έργο για το οποίο έχετε ταχθεί.

Σ΄ αυτό το ταξίδι της μάθησης, της γνώσης και των αξιών, συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι οι γονείς. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στη σημαντική αποστολή σας.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, τα νέα δεδομένα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Παρ΄ότι η χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οποία έχει αντίκτυπο και στα σχολεία μας, όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να δώσουμε στα παιδιά μας τα σχολεία και τη μόρφωση που δικαιούνται.

Η δημοτική αρχή θα πρεπει υποστηρίζει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία στο χώρο της παιδείας. Είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο για σχολεία λειτουργικά και αποτελεσματικά.

Τις καλύτερες ευχές μου για πρόοδο ώστε η νέα σχολική χρονιά να γεμίσει πολύτιμες εμπειρίες και να αποτελέσει εφαλτήριο για καινούριες κατακτήσεις..

Καλή σχολική χρονιά, γεμάτη προκλήσεις, χαρές και επιτυχίες.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ