28 Οκτ 2014

Δείτε βίντεο με τον Μαραντόνα να χτυπάει την πρώην αρραβωνιαστικιά του

Νέος «μπελάς» για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αφού όπως φαίνεται σε βίντεο που τραβήχτηκε πριν λίγα χρόνια και έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, ο Αργεντινός, μεθυσμένος χτυπάει την πρώην αρραβωνιαστικιά του Ρόσιο Ολίβα.


Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από το κινητό της 24χρονης κοπέλας, βλέπουμε τον Μαραντόνα να σηκώνεται από τον καναπέ και, σύμφωνα με την μετάφραση της «NY Daily Mail», να της λέει «Συνέχισε, συνέχισε να κοιτάζεις στο κινητό σου».

Εκείνη του απαντάει: «Σταμάτα! Γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω το τηλέφωνο μου;» και στην συνέχεια αρχίζει να την χτυπάει, ενώ εκείνη φωνάζει: «Σταμάτα! Σταμάτα! Σταμάτα να με χτυπάς Ντιέγκο!».

Μετά την προβολή του περιστατικού από την εκπομπή, «Nosotros al Mediodi­a» της Αργεντινής, ο Μαραντόνα απάντησε: «Ναι, πέταξα τη τηλέφωνο αλλά ορκίζομαι στο Θεό ότι δεν έχω σηκώσει ποτέ το χέρι μου σε γυναίκες. Το επεισόδιο άρχισε και τελείωσε εκεί. Παραδέχομαι ότι πέταξα το τηλέφωνο αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα άλλο δεν συνέβη».

Δείτε το βίντεο:


......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ