21 Οκτ 2014

Πειραιάς:Τα εξαεριστικά του ΜΕΤΡΟ δίπλα στο Θεμιστοκλή!

Μεγάλο ανοσιούργημα για τον Πειραιά να καταστρέψουν το αλσύλλιο του Θεμιστοκλή στο Κέντρο της Πόλης και του λιμανιού για να τοποθετήσουν τα εξαεριστικά του ΜΕΤΡΟ.


Ξαφνικά μπολτόζες μέσα στο Αλσύλλιο, κόψιμο δένδρων και ολική καταστροφή για το τίποτα και χωρίς σεβασμό στον Πειραιά και την Ιστορία του, ενώ υπήρχαν πολλοί χώροι για την τοποθέτηση των εξαεριστικών και των σκαρών επιφανείας.

Και βέβαια μη μας πει κανείς ότι αυτά ήταν τα σχέδια του ΜΕΤΡΟ και δεν γινόταν αλλιώς, αφού στον ίδιο χώρο ο πρώην Δήμαρχος σχεδίαζε να ξανακτίσει το παλιό Ρολόϊ, πράξη για την οποία επίσης είχαν εναντιωθεί οι Πειραιώτες.

Τελικά σαυτή την πόλη θα δούμε ποτέ κανέναν να την αγαπά και να την φροντίζει; Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας και θα αναγκαστούμε να τα κλείσουμε και πάλι για να μην δακρύσουν από πόνο και ντροπή;

Γιάννης Κανατσέλης


http://www.fonipeiraioton.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ