27 Οκτ 2014

Φωτιά στο σκάφος του εφοπλιστή Γουλανδρή στη μαρίνα της Βουλιαγμένης

Τα αίτια ερευνώνται από κλιμάκιο της πυροσβεστικής και του λιμενικού

Συναγερμός χτύπησε στο πολυτελές σούπερ γιώτ της οικογένειας Γουλανδρή στην μαρίνα της Βουλιαγμένης, όταν στο 40μετρο σκάφος ήχησε η σειρήνα της πυρκαγιάς υποδεικνύοντας ότι σε κάποιο σημείο έχει ξεσπάσει φωτιά, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα .

Το ΟΚΤΑΝΑ, νηολογίου Πειραιά είναι δεμένο ανάμεσα σε άλλα πολυτελή σκάφη εφοπλιστών στη μαρίνα της Βουλιαγμένης.

Τα πληρώματα των διπλανών σκαφών, σύμφωνα με το vimaonline.gr, μόλις άκουσαν τον συναγερμό και μύρισαν τον καπνό αμέσως κινητοποιήθηκαν και ετοιμάστηκαν προκειμένου να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη πυρκαγιά η οποία θα μπορούσε να επεκταθεί και σε παρακείμενα σκάφη.

Ο καπετάνιος του ΟΚΤΑΝΑ μόλις χτύπησε ο συναγερμός το πρώτο μέλημα του ήταν να απομακρύνει από το σκάφος στο οποίο διαμένει, τον κ. Γουλανδρή ο οποίος λόγω προχωρημένης ηλικίας αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Αμέσως μετά ενεργοποίησε τα συστήματα κατάσβεσης του σκάφους τα οποία εκλύουν διοξείδιο του άνθρακα, σβήνοντας την φωτιά μέσα στα πρώτα λεπτά.

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα κλιμάκιο των εθελοντών πυροπροστασίας του δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και 3 πυροσβεστικά οχήματα που δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά περιορίστηκε στο μηχανοστάσιο του σκάφους ενώ τα αίτια ερευνώνται από κλιμάκιο της πυροσβεστικής και του λιμενικού.











http://www.newsbeast.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ