18 Νοε 2014

Συγκλονίζει ο πατέρας της 24χρονης Πειραιώτισσας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συγκλονίζει ο πατέρας της 24χρονης Πειραιώτισσας, Έφης Κονταρά, που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από λίγους μήνες στην Πάτρα.


Συντετριμμένος από το χτύπημα της μοίρας ο πατέρας της αδικοχαμένης Έφης ζητά δικαιοσύνη ενώ όπως ο ίδιος αναφέρει μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί δίωξη στον δεύτερο οδηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο.

«Παρακαλώ τον εισαγγελέα να κοιτάξει την υπόθεση του παιδιού μου που σκοτώθηκε στις 29 Ιουνίου 5 το πρωί. Τότε έπεσε αυτός ο κύριος μεθυσμένος πάνω στο παιδί μου. Μου διέλυσε την οικογένεια, την ζωή μου. Βύθισε δύο οικογένειες στο θάνατο και στην καταστροφή. Ο εισαγγελέας λέει πως δεν έχει πάρει ακόμα την δικογραφία και μόλις την πάρει θα κρίνει αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι αυτός ο κύριος.» αναφέρει και συνεχίζει:

«Μου διέλυσε το παιδί μου. Το χτύπησε στα πόδια, στα χέρια, στο κεφάλι, στην κοιλιά, στο θώρακα. Τι πρέπει να κάνω σαν πατέρας του παιδιού που το στείλαμε να σπουδάσει στην Πάτρα; Την αγαπούσε την Πάτρα και ήθελε να μείνει εκεί. Τι πρέπει να κάνω που είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση; Ζητάω από τη δικαιοσύνη να κλείσει η δικογραφία, να αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση αυτού του κυρίου, δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Δεν κοιμάμαι τα βράδια.»

Σημειώνεται πως το δυστύχημα συνέβη τον περασμένο Ιούνιο στην πάτρα.

Η Έφη και ο σύντροφός της Αντώνης γυρνούσαν μετά από έξοδο,με τη μικρού κυβισμού μηχανή του δεύτερου στο σπίτι, όταν όδηγός που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τους παρέσυρε αφήνοντάς τους νεκρούς.


Ο πατέρας της 24χρονης Πειραιώτισσας αναφέρει για τον οδηγό:


«Η εξέταση του αίματος του δράστη έδειξε πως ήταν μεθυσμένος και ο ίδιος το αμφισβητεί και ζητεί και δεύτερη εξέταση. Στον κόσμο του ήταν. Ούτε φρένο δεν πάτησε. Πήρε φαλάγγι δυο παιδιά. Το αμάξι χτύπησε σαν να τράκαρε με νταλίκα.»


http://www.piraeuspress.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ