19 Νοε 2014

Ποινή ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ στον Γιάννο Παπαντωνίου!!! Πόσα χρόνια ΦΥΛΑΚΗ "έφαγε";

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.


Η ποινή είναι μετατρέψιμη σε χρηματική προς δέκα ευρώ την ημέρα και έχει αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Η παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες αφορά στο οικονομικό έτος 2009.

Την ερχόμενη Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η δίκη και για δεύτερη παράβαση που αποδίδεται στον πρώην υπουργό και αφορά το έτος 2008, ενώ αναμένεται η έκδοση βουλεύματος από το Συμβούλιο Εφετών για την κατηγορία της κακουργηματικής παράβασης του νόμου περί πόθεν έσχες που αντιμετωπίζουν ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του.

newsbomb



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ